Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Suncani Krug

    Mozda kupe i ZSE...ha,ha :)

    avatar

    22.04.2005. (23:07)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    da i Varazdin ili koje ono mjesto velis da jos ima Stock Exchange?

    avatar

    23.04.2005. (00:48)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Tocno.Nego coprnjak je izabrao kontra smjer od tvojega,cudi me kako ga nisi uzeo u obzir prilikom planiranja trejda..ha ha

    avatar

    23.04.2005. (01:24)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    vidi objasnjenje na HK#2 ...

    avatar

    23.04.2005. (02:08)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Zanimljivo,samo GOOG i IBM od tehnologije su isli gore i to GOOG kao sto si napisao puno,ali nisu puno utjecali na QQQ koji je isao dosta down.Cini se da ima puno vecih igraca u tehnologiji poput MSFT-a ...koji bi i sami pojedinacno mogli utjecati na tehnologiju.Jel uopce moguce da nekolicina jacih firmi digne ili srusi cijeli sektor unatoc suprotnom trendu ostalih dionica u sektoru?

    avatar

    23.04.2005. (02:45)    -   -   -   -  

  • pandorina kutija

    DOLJE KAPITALIZAM!

    avatar

    23.04.2005. (11:16)    -   -   -   -  

  • Vjerni citatelj

    Hej Pandorina kutijo idi spamaj negdje drugdje jer cu te lako otvoriti.Nemres vjerovati da si tako naivan i mislis da si nevidljiv jer nemas potpisa.Potpis ti je ubiljezen(IP adresa i vrijeme kada si bio ovdje),kao i tvoj provider kojemu cu te prijaviti ako ne prestanes.Ako ti se ne svida izvoli nastavi dalje,a ono dolje "smrt kapitalizmu" i sada ovo bi se moglo lako okvalificirati i kao prijetnja,a ne samo spamanje s obzirom na naslov bloga!To ti je moje zadnje upozorenje!

    avatar

    23.04.2005. (12:42)    -   -   -   -  

  • uplaseni pandorina kutija

    Dobro prestat cu ali molim te... prijetnja kome? Cega se toliko bojis? Ja samo izrazavam svoje nezadovoljstvo na sto imam potpuno pravo a ti se tu pravis vazan sto si mos mislit vidio moju IP adresu, prijavit ces me mom provideru... boze sacuvaj. Hah, svaka cast, ti si pravi haker, zivio! Mocan si! E da, i zivio kapitalizam! Heh, jel ti se tako vise svidja? Ok, nema me tu vise, uplasen sam sad i zastrasen, necu vise ni prici ovom blogu, obecajem. Da evo bit cu covjek pa jos samo reci: ispricavam se ako sam vas uznemirio i pritom izrazio slobodno misljenje. Nastavite biti... vjerni citatelj ili sto god vec jeste i sve najbolje vam zelim u vasem... zivotu.

    avatar

    24.04.2005. (03:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...